top of page
  • Writer's pictureAdam

Zútulnite svoj domov osobitou výmaľbou!

Keď sa povie výmaľba interiéru, mnohým ľuďom naskočí husia koža. Väčšina ľudí si hneď predstaví to balenie, neporiadok a dodatočné starosti. Môže sa taktiež stať, že sa vám nepodarí úplne zladiť farbu stien v celom interiéri. Možno to nakoniec bude trochu nudné alebo stereotypné. Nasledujúce riešenia výmaľby sú príklady toho, aké môže byť maľovanie radosť. Výsledok môže byť obzvlášť pôsobivý, pretože pokiaľ chcete, nemusíte vymaľovať celý byt alebo miestnosť, ale stačí vybrať typický roh alebo detail. Pokiaľ výmaľbu plánujete v dohľadnej dobe a hľadáte niečo zaujímavé a pútajúce pozornosť, teraz je ideálny čas! Tieto nápady sú užitočné aj pre tých, ktorí sú pri výbere farieb trochu ostýchavejší. Na menšej ploche si tak môžu vyskúšať rôzne farebné kombinácie. A konečný výsledok bude oveľa hravejší a kreatívnejší, než keby sme pracovali iba s jednou farbou, nechajte si poradiť od našich profesionálov a objednajte si výmaľbu u Adama!


farebné kombinácie výmaľby

farby v interiéri

Na menšiu plochu zvoľte pokojne jasnejšiu výraznejšiu farbu, s ktorou dosiahnete skvelý kontrastný efekt so zvyškom interiéru, inšpirujte sa aktuálnymi trendami pre váš interiér.


kombinácia farieb v izbe

Rôzne oblasti väčších miestností môžete oddeliť tým, že ich vymaľujete rôznymi farbami. Môžete tak farebne označiť časť predsiene alebo len zrkadlo či váš pracovný kút.


farebná výmaľba za zrkadlom

Táto metóda je vhodná najmä pre zvýraznenie pekného detailu, police alebo orámovanie pozadia pre vaše obrázky. Nábytok umiestnený pred obrazom naozaj dotvára kompozíciu (viditeľné na ďalších obrázkoch).


zvýraznenie nábytku farbou výmaľby

Zelené rastliny vyzerajú skvele oproti rôznym odtieňom ružovej. Výsledok pôsobí ako moderný minimalistický obraz.


rastliny v interiéri

Nevšedným nápadom je výmaľba v nezvyklých tvaroch. Kruhy a oblúky zjemňujú ostré hrany interiérových stien.


farebný oblúk v interiéri

farebné prvky v spálni






0 comments
bottom of page