top of page
  • Writer's pictureAdam

Ako osviežiť obývaciu izbu!

Po dlhom dni v práci alebo na univerzite možno budete potrebovať čas len tak posedieť a porozprávať sa s priateľmi alebo si užiť svoj obľúbený televízny program spolu s horúcim kakaom alebo pohárom vína! Obývacia izba bude miestnosťou, ktorá vám ponúkne pokoj a pohodu, ktorú hľadáte. Ale po nejakej dobe sa to môže zdať trochu „rovnaké“. Každá izba má svoje najvhodnejšie farby, ktoré vytvárajú náladu. Zmena je to, čo hľadáte!


obývacia izba

Nie len ďalšia biela farba!

Biela je najbežnejšou a najľahšou farbou, ktorou môžete vymaľovať každú izbu vo vašom dome. Hodí sa ku každému štýlu, farbe nábytku a doplnku. To, čo je určite potrebné, aby sa odlíšilo, je len ďalší odtieň bielej! Starožitná biela je elegantná a dokonale sa hodí k šedej alebo béžovej, pretože obsahuje šedé a karamelové podtóny. Tento odtieň bielej umožňuje mať v miestnosti teplé farby, ale umožňuje, aby miestnosť vyzerala jasnejšie a tým aj väčšie. Elegantné a útulné spojenie.


farby do obývačky

Keď sa oranžová stretne s ružovou!

Oranžová farba je spojená s optimizmom a veľkou energiou. Pokiaľ si myslíte, že chcete ešte nejakú farbu, ktorá rozjasní vašu náladu, oranžová je ideálnou voľbou. Malinová tvárenka je ultimátnou farbou do obývačky. Bola vybraná ako jedna z farieb roku 2023 a je kombináciou oranžových, ružových a žiarivých červených tónov, ktoré vám dodajú teplo, ktoré vaša obývacia izba potrebuje.


farba do obývačky

Choď odvážne, ružovo!

Pokiaľ chcete ísť trochu odvážnejšie, môžete zvoliť ružovú. Chcete mať vo svojej obývačke bohémsky štýl? Chcete to sofistikované, ale napriek tomu farebné? Rose Season je vaša odpoveď! Jasný odtieň ružovej v kombinácii s veramanom a žltými doplnkami a dreveným nábytkom, vďaka ktorému sa budete cítiť ako v španielskom domove! Rose Season je svetlo ružová s teplými podtónmi a perfektne sa hodí k jasným a neutrálnym farbám.


bohémsky štýl

Vždy tu bude múdra modrá!

Dark Cerulean je rafinovaná modrá - stredne tmavý odtieň azúrovej/modrej s niektorými tónmi zelenej. Dáva sofistikované, vážne a úplné viktoriánske vibrácie. Vďaka svojej temnote vytvára hrejivú, útulnú atmosféru, ktorú možno trochu zosvetliť horčicovo žltými a béžovými vankúšmi, aby bol pokoj.


zemité tóny

Zemité tóny!

Klasická a nadčasová vlna Felted je farba zemitého tónu, ktorá dodá vašej obývačke chladný, ale útulný vzhľad! Jemná šedo - zelená farba s hnedými podtónmi, vytvára teplé prostredie. Drevený nábytok, ale aj obyčajný biely z rôznych druhov látok môže hostiť posedenie s priateľmi a horúce kakao! Pokiaľ chcete miestnosť rozjasniť, do tejto prírodnej palety sa zmestí každá farba. Niektoré zelené rastliny môžu dotvoriť zemitú náladu, ktorú hľadáte.


Pokiaľ teda chcete zmeniť svoju obývaciu izbu, využite našu kalkulačku a nechajte Adama, aby všetko zariadil za vás! Vy sa už len musíte rozhodnúť pre farbu.



0 comments
bottom of page