top of page
  • Writer's pictureAdam

Adam mieri do sveta. Staviame jednorožca, hovoria zakladatelia.

Zdĺhavé zháňanie overeného maliara izieb je dnes vďaka Adamovi na Slovensku aj v Česku minulosťou. Po novom sa úspešnej platformy dočkali aj v Poľsku a Maďarsku. Adam je teraz dostupný vo Varšave, Krakove a Budapešti. “Našou ambíciou je dobyť svet, toto je len začiatok”, tvrdia mladí startupisti.

Zdĺhavé zháňanie overeného maliara izieb je dnes vďaka Adamovi minulosťou. Novo sa úspešnej českej platformy dočkali aj v Poľsku a Maďarsku.

Na prelome roku zakladatelia Adama Jakub Dvořák a Roman Sysel opustili vysoké manažérske posty v úspešnej globálnej platforme Bolt s víziou zlepšiť povesť a fungovanie tradičných remesiel a postaviť jednorožca. Po štarte v Česku a nedávnom rozšíreniu aj k nám na Slovensko ich platforma maliaradam.sk expanduje ďalej, a to rovno na dva ďalšie trhy. Po novom bude maliarske služby na pár kliknutí ponúkať tiež v Poľsku a Maďarsku, ktoré vidí ako ďalší krok k potvrdeniu svojej pozície v regióne.


“Poľsko a Maďarsko sme mali v hľadáčiku už od samého začiatku. Sme radi, že našu službu môžeme v susedných štátoch ponúknuť. V oboch krajinách vidíme zle fungujúci trh. Maliari nemajú dobrú povesť, dlho sa na nich čaká, ich ceny sú vysoké a ťažko sa v nich orientuje. Rovnaká situácia bola predtým aj na Slovensku aj v Česku, kde sa nám ju darí neustále zlepšovať, a preto u zákazníkov aj maliarov slávime veľký úspech. Veríme, že rovnako uspejeme aj na nových trhoch”, komentuje spustenie spoluzakladateľ Jakub Dvořák.


V Poľsku bude Adam dostupný ihneď v dvoch najväčších mestách Varšave a Krakove. V Maďarsku firma začína v Budapešti. Rovnako ako na Slovensku platforma ponúka možnosť objednať si overeného maliara izieb na pár kliknutí, ktorý Vám príde vymalovať byt, dom či kanceláriu podľa Vašich časových preferencií. Hlavnou výhodou Adama je zákazníkom ponúknuť transparentnosť v cenách prostredníctvom jednoduchého formulára na webových stránkach a dostupnosť kvalitného maliara do 24 hodín od objednania.


“Darí sa nám. Každý týždeň máme rekordné počty dopytov na Slovensku, taktiež aj v Česku. Veríme, že sme našli úspešný model fungovania biznisu, ktorý chceme ďalej škálovať. Nezastavíme sa teda len u týchto krajín a už teraz sa pozeráme, kam by sme ďalej mohli s naším produktom expandovať”, naznačuje ďalšie plány druhý mladý startupista Roman Sysel.


0 comments
bottom of page